dimecres, 17 de febrer del 2016

I arribà ella...

I arribà ella, Melina, i ens canvià la vida i les prioritats, ens furtà la pressa i ens regalà el luxe de gaudir cada minut, d’acompanyar-la de la mà per la vida amb un somriure i ajudar-la a créixer respectant els seus ritmes.

Ara que han passat dos mesos i mig des d’aquell 1 de desembre que sembla tan llunyà, m’he decidit a començar aquest diari d’experiències, perquè escriure sempre m’ha ajudat a entendre allò que em passava i aquesta és la major transformació que he viscut mai. Com una serp que canvia de pell, ara ajude a eixir la mare que duia dins, perquè l’1 de desembre va nàixer Melina i van nàixer també una mare, un pare i una família. Tots tres ens anem coneguent dia a dia, anem creixent junts i aprenent a sintonitzar-nos.



Els peuets de Melina, amb uns dies

Tenim per davant un munt d’aventures, tot un seguit de reptes que enfrontarem junts. Perquè canvia dia a dia, cada setmana descobrim el món amb ella i cada nit comença un nou somni.

5 comentaris:

  1. Vendrán ratos maravillosos y otros no tan buenos, pero siempre únicos. Disfruta de todos ellos, como en el poema de Cavafis, todos te traerán parte de tu Ítaca. Mi enhorabuena por esa nueva experiencia vital.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias, Ana! Esperemos que el viaje sea largo, porque ya se nos está pasando volando... :)

      Elimina
  2. La maternidad es una experiencia única dulce y amarga como la vida. Disfrútala. Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina